foto fietsen
flag icon dutch
flag icon englishflag icon deutsch
Mijn account

Fietsen huren Nijmegen

Zin in een ontspannen fietstocht door Nijmegen en omgeving? Bij Rent a Bike kun je gemakkelijk voor één of meerdere dagen elektrische fietsen huren. Met onze e-bikes fiets je niet alleen moeiteloos door de hele stad, maar ligt de hele regio binnen handbereik, of je nu richting Arnhem, Berg en Dal, de Ooijpolder of het heuvelachtige Groesbeek fietst. Onze Bimas E-bikes hebben een krachtige middenmotor en een hoge actieradius van minstens 90 kilometer, waarmee je zorgeloos de hele dag op pad kunt. Nijmegen is een echte fietstad. In het centrum van de stad vind je diverse plekken waar je gratis je fiets kunt stallen en waar oplaadpunten voor elektrische fietsen beschikbaar zijn. Op die manier is ook de Nijmeegse binnenstad te ontdekken tijdens je fietstocht.

We opereren vanuit Halfords, middenin het centrum van Nijmegen. Van daaruit zijn veel mooie fietsroutes te volgen in de directe omgeving. Onderweg kom je langs meer dan genoeg cafés, restaurants en lunchrooms voor een pauze met koffie en wat lekkers om het dagje uit compleet te maken. In de regio Nijmegen zijn via het knooppuntennetwerk meer dan vijftig mooie fietsroutes te rijden, maar je eigen plan trekken kan natuurlijk ook. Duik de Betuwe in, volg het spoor van de Romeinen rond Nijmegen of ga zelfs de grens over om een stukje Duitsland te ontdekken. Zelfs de beroemde Zevenheuvelenweg is geen probleem met onze elektrische fietsen.

Uiteraard stellen wij onze e-bike op maat voor je af, zodat je zo comfortabel kunt genieten van de mooie routes en bezienswaardigheden in en om het Rijk van Nijmegen. Op die manier trap je op je gemak door de groene omgeving, langs de oevers van de Maas en de Waal en het grensgebied. 

Je kunt via onze website gemakkelijk via slechts een paar klikken een reservering maken voor één of meer fietsen.

Maak direct een reservering
Dus wil je in Nijmegen een fiets huren dan ben je bij ons op het juiste adres.
Lekker fietsen in Nijmegen en omgeving met een fijne E-bike van Rent a Bike Nijmegen.